Coaching en training

Coaching

Als ervaringsgerichte coach maakt Janneke Nonkes gebruik van ruim 20 jaar ervaring in het financiële werkveld en haar specialisatie in het coachen van professionals.

Janneke begeleidt mensen in diverse trajecten, zoals:

 • leiderschapsontwikkeling / leidinggeven aan professionals
 • outplacement-trajecten
 • burn-out-situaties
 • het zoeken naar de juiste balans werk-privé

Janneke werkt vanuit haar werkruimte in Nootdorp.

Trainingen

Samen met (beroeps-) organisaties ontwikkelt Janneke Nonkes trainingen op maat, gericht op het verhogen van de organisatie- en persoonlijke sensitiviteit. De doelgroep bestaat uit vakspecialisten zoals treasurers, controllers, accountants en bankiers.

In de trainingen wordt gewerkt met praktische oefeningen en theorie om mensen tot bewustzijn te laten komen. Leerzame trajecten waarin de kandidaten veel inzichten krijgen die ze meenemen naar de werkvloer.

Voorbeelden van trainingen:

 • Ons (on)bewuste brein
  Ons bewuste brein zetten we graag op een voetstuk, terwijl ons onderbewuste ons gedrag, ons denken en de interactie met de mensen om ons heen stuurt. In deze training krijgen kandidaten een kijkje in hun onderbewustzijn. Doelstellingen:
  – Op interactieve wijze inzicht geven in de invloed van het onderbewustzijn op gedrag en omgeving
  – Een kijkje geven in het eigen onbewuste gedrag van de kandidaten
  – Tips hoe kandidaten hun onderbewuste bewust kunnen beïnvloeden
 • Authentiek leiderschap
  Authentiek leiderschap is een kunst die van binnenuit komt. U kent vast een leider of manager die u erg bewondert. Wat maakt hem of haar tot een goede leider? Wat onderscheidt die persoon van andere leiders?
  Een echte leider kent zichzelf, kan omgaan met emoties en kritiek, kent zijn eigen krachten, maar ook zijn zwakheden en weet hoe hij handelt en wat het effect hiervan is op de ander. In deze training gaan de kandidaten met zichzelf aan de slag. Doelstellingen:
  – Krachtiger functioneren vanuit eigenheid
  – Effectief beïnvloeden van de omgeving

Trainingen worden op maat gemaakt in overleg met de opdrachtgever. Sleutelwoorden hierbij zijn o.a. intuïtief werken, intuïtief ondernemen, leiderschapsontwikkeling, persoonlijke sensitiviteit, organisatiesensitiviteit en bewustwording.

Wilt u de wensen en mogelijkheden voor uw organisatie bespreken? Maak dan vrijblijvend een afspraak.