Janneke Nonkes

Foto Janneke _ AangediktJanneke Nonkes is Coach met kennis van de inhoud & Financial Officer met oog voor de mens.

Janneke heeft ruim 20 jaar ervaring in het financiële werkveld. In functies als Controller, Auditor, plv CFO en directeur Corporate Treasury. Janneke heeft altijd gewerkt in dynamische omgevingen waar grote veranderingen doorgevoerd moesten worden.

Sinds 2013 heeft Janneke zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in veranderingstrajecten. Janneke weet de koppeling te maken tussen de doelstellingen voor het bedrijf en de coaching van mensen die de veranderingen doormaken.

Janneke werkt op interim basis als eind-verantwoordelijke op veranderingstrajecten binnen het bedrijfsleven. Varierend van beursgenoteerde bedrijven tot middelgrote ondernemingen. Ze weet op objectieve en integere wijze invulling te geven aan haar rol als financieel (verander-) manager. Ze doorziet complexe problemen snel en weet ze terug te brengen tot verrassend eenvoudige proporties en oplossingen.

Kenmerkend voor Janneke haar werkwijze is haar oog voor de mensen. Zowel op individueel niveau als op team-niveau en proces-niveau.

Naast het werk als interim manager werkt Janneke als coach en trainer. Ze begeleid professionals in o.a. leiderschapsontwikkeling, outplacement-trajecten en andere loopbaanvragen. Ze hanteert verschillende coachingstechnieken, maar werkt vooral intuïtief en past de aanpak aan op de specifieke situatie van de cliënt. Dat mag soms best confronterend zijn, maar altijd eerlijk, veilig en met als doel om te groeien en inzicht te geven.

Janneke is Register Accountant, Register Treasurer en Systemisch Coach.

Janneke heeft jarenlang actief bijgedragen aan de ontwikkeling van het Treasury vak als voorzitter en bestuurslid van de Dutch Association of Corporate Treasurers (dé beroepsvereniging voor Treasurers in Nederland met > 500 actieve leden) en is sinds 2012 toezichthouder op de postdoctorale opleiding Treasury Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Wilt u een keer vrijblijvend kennismaken?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@jannekenonkes.nl of 06 – 83223072.